Projektové financování developerského projektu - Dvořáková, Markéta; Valach, Josef, 1933-2025; Křivská, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Teoretická část diplomové práce popisuje a vysvětluje proces projektového financování developerského projektu, vymezuje jeho hlavní znaky, charakterizuje subjekty procesu a základní podoby projektových úvěrů. Věnuje se studii proveditelnosti jako klíčovému podkladu při žádosti o projektový úvěr, popisuje úvěrovou dokumentaci, možná zajištění a záruky a definuje metody hodnocení projektů. Aplikační část je věnována konkrétnímu rezidenčnímu projektu, resp. poskytnutému projektovému úvěru a následnému zhodnocení projektu popsanými metodami a analýze parametrů úvěrové smlouvy.
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses