Nové investiční produkty - Budka, Radek; Witzany, Jiří, 1966-; Witzany, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce pojednává o nových investičních produktech, a to konkrétně o investičních certifikátech. První část definuje rizika a výhody certifikátů obecně a druhá část je věnována konkrétnímu a detailnímu popisu jednotlivých typů investičních certifikátů. Cílem práce je srozumitelné vysvětlení fungování certifikátů v komparaci s podkladovým aktivem. Poslední částí je analýza trhu v ČR, ve které je naznačen možný vývoj tohoto rychle rostoucího segmentu finančního trhu.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; investice; opce (finance); bakalářské práce; investments; options (finance); bachelor's theses