Modelování poptávky po rekreačních střediscích - Kobzareva, Maria; Macáková, Libuše, 1955-; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
porovnaní základních determinantů poptávky po rekreačních střediscích Českého ráje, posouzení vlivu každého z determinantů poptávky na velikost poptávky po konkrétním středisku a modelování "ideálního" střediska, kde by se determinanty poptávky spojily v kombinaci, která by přinesla maximální úspěch modelovanému středisku.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; volný čas; bakalářské práce; leisure; bachelor's theses