Vývoj spotřeby domácností v České republice - Málková, Zuzana (2010)
Tato práce pojednává o vývoji spotřeby domácností. Teoretická část práce obsahuje pojmy a vztahy týkající se spotřeby domácností. Praktická část se týká vlastní analýzy spotřeby domácností. Tato část se zabývá například vývojem a strukturou spotřeby domácností, vztahem spotřeby, úspor a disponibilního důchodu domácností. Zjišťuji například, jaký podíl zaujímala spotřeba na hrubém domácím produktu v České republice a ve státech Evropské unie nebo jaký vliv měla spotřeba domácností na meziroční změny hrubého domácího produktu.