Vývoj spotřeby domácností v České republice - Málková, Zuzana; Pavelka, Tomáš, 1975-; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce pojednává o vývoji spotřeby domácností. Teoretická část práce obsahuje pojmy a vztahy týkající se spotřeby domácností. Praktická část se týká vlastní analýzy spotřeby domácností. Tato část se zabývá například vývojem a strukturou spotřeby domácností, vztahem spotřeby, úspor a disponibilního důchodu domácností. Zjišťuji například, jaký podíl zaujímala spotřeba na hrubém domácím produktu v České republice a ve státech Evropské unie nebo jaký vliv měla spotřeba domácností na meziroční změny hrubého domácího produktu.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; hrubý domácí produkt; bakalářské práce; gross domestic product; bachelor's theses