Logistika Family Frost, spol. s r.o. - Sychra, Jiří (2010)
Obsahem bakalářské práce je zhodnocení procesů probíhající v části logistického řetězce společnosti Family Frost, spol. s r.o. Práce je rozdělena do dvou částí -- teoreticko-metodologické a praktické. V teoretické části jsem shrnul poznatky z odborné literatury. Díky nim jsem mohl lépe pochopit procesy probíhající v praxi. V praktické části jsem se zaměřil na analýzu logistických procesů probíhajících v centrálním skladu. Cílem bylo najít úzká místa a navrhnout k nim vylepšení.