Logistika Family Frost, spol. s r.o. - Sychra, Jiří; Pernica, Petr, 1948-; Sevčík, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Obsahem bakalářské práce je zhodnocení procesů probíhající v části logistického řetězce společnosti Family Frost, spol. s r.o. Práce je rozdělena do dvou částí -- teoreticko-metodologické a praktické. V teoretické části jsem shrnul poznatky z odborné literatury. Díky nim jsem mohl lépe pochopit procesy probíhající v praxi. V praktické části jsem se zaměřil na analýzu logistických procesů probíhajících v centrálním skladu. Cílem bylo najít úzká místa a navrhnout k nim vylepšení.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses