Činnosti krajů v samostatné a přenesené působnosti - Jelínková, Michaela (2009)
Navrhnout metodiku k určení procesů, na základě které by bylo možné rozdělit veškeré činnosti kraje na hlavní, vedlejší a podpůrné procesy.