Činnosti krajů v samostatné a přenesené působnosti - Jelínková, Michaela; Krbová, Jana, 1962-; Němečková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Navrhnout metodiku k určení procesů, na základě které by bylo možné rozdělit veškeré činnosti kraje na hlavní, vedlejší a podpůrné procesy.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: kraje; veřejná správa; procesní management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regions; public administration; process management; bachelor's theses