Vývoj poplatkové politiky bank v ČR v oblasti retailového bankovnictví - Fričová, Martina (2010)
Práce se zabývá problematikou vývoje bankovních poplatků v ČR určených pro retailovou klientelu v letech 2006 až 2009. Hlavním cílem práce bylo zaznamenat výsledné trendy vývoje z několika možných úhlů pohledu. První dvě kapitoly představují teoretické vymezení problematiky včetně charakteristiky vybraných sledovaných produktů u pěti českých bank. Třetí kapitola je zaměřena na modelové chování klienta a jeho vývoj ve sledovaném období. Následující kapitola se zabývá výsledky analýzy z pohledu modelového klienta a jednotlivých bank. Pojednává o shrnutí ohledně nastalých trendů a provázanosti mezi bankami.