Vývoj poplatkové politiky bank v ČR v oblasti retailového bankovnictví - Fričová, Martina; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá problematikou vývoje bankovních poplatků v ČR určených pro retailovou klientelu v letech 2006 až 2009. Hlavním cílem práce bylo zaznamenat výsledné trendy vývoje z několika možných úhlů pohledu. První dvě kapitoly představují teoretické vymezení problematiky včetně charakteristiky vybraných sledovaných produktů u pěti českých bank. Třetí kapitola je zaměřena na modelové chování klienta a jeho vývoj ve sledovaném období. Následující kapitola se zabývá výsledky analýzy z pohledu modelového klienta a jednotlivých bank. Pojednává o shrnutí ohledně nastalých trendů a provázanosti mezi bankami.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses