Elektronický mýtny systém na Slovensku - Sciranka, Peter; Zelený, Lubomír; Hrubovčáková, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práca sa skladá zo štyroch nosných kapitol. V prvej kapitole sa venujem dopravnej infraštruktúre na území SR so zameraním hlavne na cestnú dopravu a to diaľnice a rýchlostné cesty. Ďalšia kapitola pojednáva mýte ako takom a o rôznych systémoch elkteonického výberu mýta. Tretia a zároveň hlavná kapitola sa podrobne zameriava na popis fungovania mýta v SR. V záverečnej kapitole hodnotím systém, jeho fungovanie a pozadie z môjho uhla pohľad.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses