Reingeneering procesů nákupu ZKL Brno, a. s. - Šnajdrová, Eva; Svobodová, Hana, 1961-; Klimeš, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Společnost ZKL Brno, a.s. se zabývá výrobou válečkových, soudečkových a speciálních ložisek. V úvodní části práce jsou popsány základní pojmy jako nákup, reengineering, centralizace nebo řízení zásob. Následuje krátký popis společnosti a popis původního stavu nákupu. Cílem práce je najít chyby v řízení nákupu za pomoci analýzy nakupovaných komodit, personálního zabezpečení a stavu zásob. V závěru práce je prezentována nová směrnice nákupu.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; reengineering; bakalářské práce; reengineering (management); bachelor's theses