Integrovaný dopravný systém Libereckého kraja - Hanák, Ivan; Zelený, Lubomír; Vančura, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom tejto bakalárskej práce je popísať Integrovaný dopravný systém Libereckého kraja, analyzovať dopravnú obslužnosť a poukázať na možnosti a plány ďalšieho rozvoja v budúcnosti. V prvej časti je spomenutá súčasná situácia vo verejnej doprave v Českej republike a teoretický základ pre integrované dopravné systémy. Druhá časť popisuje odbavovacie systémy, najmä ich elektronickú formu. Tretia časť analyzuje IDS Libereckého kraja, jeho zložky a príležitosti rozvoja.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses