Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - Borský, Jan (2010)
Práce se zabývá čerpáním prostředků z operačních fondů Evropské unie. V teoretické části jsou přiblíženy operační fondy, studie proveditelnosti a specifika projektů z veřejné sféry. V praktické části pak následuje vypracovaná studie proveditelnosti projektu ve veřejné sféře.