Vyhodnocení projektu financovaného z veřejných prostředků - Borský, Jan; Říčka, Tomáš; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá čerpáním prostředků z operačních fondů Evropské unie. V teoretické části jsou přiblíženy operační fondy, studie proveditelnosti a specifika projektů z veřejné sféry. V praktické části pak následuje vypracovaná studie proveditelnosti projektu ve veřejné sféře.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses