Mestská a prímestská doprava v Prešove - Komár, Jozef; Zelený, Lubomír; Sýkorová, Darina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom tejto bakalárskej práce je charakterizovať oblasť mestskej a prímestskej dopravy teoreticky. Praktická časť je venovaná systému MHD v meste Prešov. V práci je opísaný vývoj verejnej osobnej dopravy, súčasná situácia, odbory dopravy a dopravcovia, ktorí sú v tomto meste zastúpení. Tiež sa zameriavam na aktuálne problémy a návrhy na zlepšenie dopravy v meste a venujem sa budúcemu vývoju mestskej a prímestskej dopravy v Prešove.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses