Socioekonomická analýza a možnosti rozvoje města Týnec nad Sázavou - Trampotová, Tereza; Říhová, Gabriela; Krejčová, Nikola, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Pro tuto práci jsem si vybrala téma Socioekonomická analýza a možnosti rozvoje města Týnec nad Sázavou. Cílem práce je vypracování hloubkové analýzy města Týnec nad Sázavou, která za pomoci dotazníkového šetření a metody SWOT analýzy vyústí ve vlastní doporučení a nástin možného budoucího rozvoje města. Socioekonomická analýza města Týnec nad Sázavou se zabývá historií, obyvatelstvem, dopravní a technickou infrastrukturou města. Zhodnocuje i stav kvality života ve městě a cestovního ruchu, který je nepostradatelnou součástí města. Dotazníkové šetření přináší zhodnocení kvality života ve městě od samotných občanů, kteří mají své názory a potřeby. SWOT analýza shrnuje socioekonomickou analýzu a dotazníkové šetření v silné a slabé stránky a možné příležitosti a hrozby pro vývoj města. Vlastní doporučení je pak subjektivní názor, který nastiňuje směr rozvoje města a poukazuje na limity a bariéry pro tento vývoj.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses