Návrh modelu řízení projektu Career Days v neziskové organizaci AIESEC - Šála, Miroslav; Kuncová, Martina, 1974-; Baránek, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout vhodný způsob vedení a řízení projektu Career Days, který probíhá každý rok pod záštitou AIESEC. Zprvu se práce věnuje výkladu základních pojmů projektového řízení, volně přechází k popisu neziskové organizace, která je investorem projektu a pokračuje k popisu způsobu řízení projektu, kde jsou odhaleny největší nedostatky řízení a vedení projektu. V následujícím oddíle je navrhnut postup, jak se objeveným chybám vyhnout. V koncepční fázi je navržen postup stanovení vize projektu, přičemž tento postup respektuje jak národní strategii, tak i globální standardy požadované po produktu AIESEC. Zároveň je provedena analýza rizik a SWOT. Pro popis projektu byl implementován MS Project 2007 a provedeny časová i finanční analýza.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses