Prínos spoločensky zodpovedného podnikania pre firmu - Glovňová, Paulína (2010)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou CSR, autor sa snaží predstaviť tento moderný fenomén ako konkurenčnú výhodu firiem. Práca vymedzuje základnú charakteristiku CSR, poukazuje na jej mylné chápanie. Jadro práce tvorí analýza prínosov spoločenskej zodpovednosti. Teoretický koncept je skúmaný v praxi, ako vzor autorovi poslúžila spoločnosť Nestlé. Záver práce obsahuje zhodnotenie reportu CSR firmy Nestlé a vlastný názor na začlenenie aktivít spoločensky zodpovedného podnikania do firemnej stratégie.