Prínos spoločensky zodpovedného podnikania pre firmu - Glovňová, Paulína; Dušková, Iva; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou CSR, autor sa snaží predstaviť tento moderný fenomén ako konkurenčnú výhodu firiem. Práca vymedzuje základnú charakteristiku CSR, poukazuje na jej mylné chápanie. Jadro práce tvorí analýza prínosov spoločenskej zodpovednosti. Teoretický koncept je skúmaný v praxi, ako vzor autorovi poslúžila spoločnosť Nestlé. Záver práce obsahuje zhodnotenie reportu CSR firmy Nestlé a vlastný názor na začlenenie aktivít spoločensky zodpovedného podnikania do firemnej stratégie.
Vedoucí práce: Iva Dušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; stakeholders; bakalářské práce; stakeholders; bachelor's theses