Cílový spotřebitel rybí restaurace - Mikšovská, Lucie; Bártová, Hilda; Černá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá segmentací trhu pro nově vzniklý rybí fastfood MICHAEL'S. První část práce se zabývá představením fastfoodové restaurace MICHAEL'S, historií vzniku restaurace a celkovým podnikatelským plánem. Ve druhé části je představena teoretická část potřebná pro segmentaci trhu a její možná aplikace na konkrétní segmentaci pro rybí fastfood. Ve třetí části je zpracován teoretický návrh výzkumu trhu.Projekt bude nápomocen při odkrývání vhodných cílových segmentů. Vybrání vhodných cílových segmentů je velice důležité pro vytvoření úspěšné marketingové strategie. Projekt také pomůže zvolit vhodnou lokalitu pro otevření nové restaurační jednotky.
Vedoucí práce: Hilda Bártová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses