Strategie čekání vozidla pro dynamickou rozvozní úlohu - Švastalová, Iva (2010)
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku dynamických rozvozních úloh. Hlavní náplní bude popis strategie čekání pro dynamickou rozvozní úlohu. V dynamických rozvozních úlohách požadavky zákazníků přicházejí v průběhu času. Zde se uvažuje dynamická rozvozní úloha, kdy nový požadavek vznikne na předem neznámém místě a vozidlo již obsluhuje známé požadavky zákazníků. U strategie čekání se stává problémem rozhodnutí, na jakém místě má vozidlo čekat na nové příchody požadavků zákazníků. Popis těchto strategií je předmětem této práce.