Strategie čekání vozidla pro dynamickou rozvozní úlohu - Švastalová, Iva; Fábry, Jan, 1967-; Jágerová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku dynamických rozvozních úloh. Hlavní náplní bude popis strategie čekání pro dynamickou rozvozní úlohu. V dynamických rozvozních úlohách požadavky zákazníků přicházejí v průběhu času. Zde se uvažuje dynamická rozvozní úloha, kdy nový požadavek vznikne na předem neznámém místě a vozidlo již obsluhuje známé požadavky zákazníků. U strategie čekání se stává problémem rozhodnutí, na jakém místě má vozidlo čekat na nové příchody požadavků zákazníků. Popis těchto strategií je předmětem této práce.
Vedoucí práce: Jan Fábry
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses