Uplatnění konceptu společenské odpovědnosti organizace v oblasti volnočasových aktivit dětí - Ptáček, Jan; Nový, Jan, 1966-; Vácha, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Student vypracuje případovou studii zaměřenou na popis a analýzu jím vybraných aktivit, které lze prezentovat jako příklad uplatnění konceptu společensky odpovědného chování organizace. Ve studii popíše stanovené cíle, prostředky a postupy uplatňované organizací, provede šetření, jehož předmětem bude zjištění povědomí, zájmu a poptávané podoby a obsahu vybraných aktivit a navrhne kroky k jejich zlepšení. Zároveň posoudí, do jaké míry vybrané aktivity reálně naplňují koncept společenské odpovědnosti organizace.
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: společenská odpovědnost firem; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; corporate social responsibility; bachelor's theses