Analýza stavebního spoření v České republice - Švehlík, Matěj; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zaměřuje na stavební spoření v České republice. Popisuje podmínky existence tohoto produktu na našem trhu i vznik původní myšlenky koncepce stavebního spoření. Hlavní část je rozdělena na dva celky. První se zabývá analýzou vývoje statistik a ukazatelů za dobu existence v České republice včetně identifikace možných determinant. Druhá část se snaží odpovědět na otázku jaká je výnosnost stavebního spoření coby instrumentu vhodného ke zhodnocení úspor a zhodnotit nákladovost při čerpání úvěru.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; stavební spoření; bakalářské práce; saving in building and loan associations; bachelor's theses