Systém zaměstnaneckých pobídek se zaměřením na zdanění opčního plánu - Váchová, Zdeňka (2009)
Komparativní analýza daňového režimu vybraných zaměstnaneckých benefitů z pohledu zaměstnance a zaměstnavatele s důrazem na problematiku zdaňování zaměstnaneckých opčních plánů. Problematika zaměstnaneckých opčních plánů rozebrána z pohledu historického vývoje, způsobu zdanění v rámci české lokální legislativy a v neposlední řadě z hlediska vlivu mezinárodního prostředí.