Systém zaměstnaneckých pobídek se zaměřením na zdanění opčního plánu - Váchová, Zdeňka; Vančurová, Alena, 1957-; Eisenwort, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Komparativní analýza daňového režimu vybraných zaměstnaneckých benefitů z pohledu zaměstnance a zaměstnavatele s důrazem na problematiku zdaňování zaměstnaneckých opčních plánů. Problematika zaměstnaneckých opčních plánů rozebrána z pohledu historického vývoje, způsobu zdanění v rámci české lokální legislativy a v neposlední řadě z hlediska vlivu mezinárodního prostředí.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses