Naplňování komunitního plánu sociálních služeb ve vybraném městě - Palivcová, Jitka (2009)
Diplomová práce se zabývá hodnocením naplňování Komunitního plánu sociálních služeb města Příbram. Nejprve jsou popsána základní východiska, týkající se komunitního plánování sociálních služeb. Následuje zmapování současného stavu Komunitního plánování sociálních služeb města Příbram podle jednotlivých naplánovaných aktivit. Naplňování Komunitního plánu sociálních služeb města Příbram je zhodnoceno nejprve pro každou prioritní oblast zvlášť a v závěru jako celek. Součástí práce jsou návrhy jak situaci zlepšit.