Naplňování komunitního plánu sociálních služeb ve vybraném městě - Palivcová, Jitka; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Diplomová práce se zabývá hodnocením naplňování Komunitního plánu sociálních služeb města Příbram. Nejprve jsou popsána základní východiska, týkající se komunitního plánování sociálních služeb. Následuje zmapování současného stavu Komunitního plánování sociálních služeb města Příbram podle jednotlivých naplánovaných aktivit. Naplňování Komunitního plánu sociálních služeb města Příbram je zhodnoceno nejprve pro každou prioritní oblast zvlášť a v závěru jako celek. Součástí práce jsou návrhy jak situaci zlepšit.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sociální služby; komunitní plánování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; community planning; master's theses