Role Pay-per-Click internetové reklamní kampaně v marketingových aktivitách firmy - Černý, Jakub; Kincl, Tomáš, 1979-; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce analyzuje postavení reklamy na internetu v rámci marketingových aktivit firmy. Vymezuje základní pojmy a nástroje internetového marketingu a popisuje internetovou reklamu ve srovnání s tradičními reklamními médii. Detailně se práce zaměřuje na popis a vysvětlení efektu Pay-Per-Click reklamních kampaní. Možnosti jejich využití a zjištěné odlišnosti jsou interpretovány uvedením příkladu marketingových aktivit konkrétních firem.
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: internetový marketing; internetová reklama; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; Internet marketing; Internet advertising; master's theses