Analýza vývoje zadlužení domácností - Pucandlová, Miroslava (2008)
Práce se zabývá analýzou vývoje zadlužení domácností. Zkoumá příčiny a důsledky vývoje zadlužení. Popisuje vývoj zadlužení domácností u bankovních i nebankovních institucí.Zhodnocuje faktory ovlivňující zadlužení domácností. Poskytuje srovnání zadlužení českých domácností se zeměmi EU.