Analýza vývoje zadlužení domácností - Pucandlová, Miroslava; Dvořák, Pavel, 1948-; Šumpíková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá analýzou vývoje zadlužení domácností. Zkoumá příčiny a důsledky vývoje zadlužení. Popisuje vývoj zadlužení domácností u bankovních i nebankovních institucí.Zhodnocuje faktory ovlivňující zadlužení domácností. Poskytuje srovnání zadlužení českých domácností se zeměmi EU.
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zadluženost; domácnosti; úvěry; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; debt; households; credit; master's theses