Srovnání přepravních podmínek poskytovatelů expresních a kurýrních služeb v ČR - Chlebová, Kateřina; Novák, Radek, 1960-; Čáp, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této diplomové práce je vymezit trh s kurýrními, expresními a balíkovými službami, tzn. subjekty, které na tomto trhu působí, a to jednak z hlediska jejich právního postavení, jednak z pohledu soutěžitelů na trhu logistických služeb; a dále pak porovnat vybraná ustanovení přepravních podmínek, se zaměřením na odpovědnost za škodu poskytovatelů kurýrních, expresních a balíkových služeb, a to na příkladu společností TNT Express Worldwide a DHL Express.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses