Testování vlastních obchodních strategií na americkém kapitálovém trhu - Oliva, Martin (2010)
Cílem diplomové práce je testování vlastních obchodních strategií na americkém kapitálovém trhu. V úvodu diplomové práce jsou popsány principy Walk-forward optimalizace, testované časové období, akcie, na nichž strategie budou testovány a další východiska pro testování. V další části práce jsou z nástrojů technické analýzy sestaveny dva obchodní systémy, které jsou následně otestovány. Závěr práce je věnován zhodnocení výsledků obou obchodních systémů a návrhům na možná vylepšení jednotlivých obchodních systémů.