Testování vlastních obchodních strategií na americkém kapitálovém trhu - Oliva, Martin; Veselá, Jitka; Kubík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je testování vlastních obchodních strategií na americkém kapitálovém trhu. V úvodu diplomové práce jsou popsány principy Walk-forward optimalizace, testované časové období, akcie, na nichž strategie budou testovány a další východiska pro testování. V další části práce jsou z nástrojů technické analýzy sestaveny dva obchodní systémy, které jsou následně otestovány. Závěr práce je věnován zhodnocení výsledků obou obchodních systémů a návrhům na možná vylepšení jednotlivých obchodních systémů.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses