Analýza spokojnosti pracovníkov vo firme XY - Spodniaková, Miroslava; Bedrnová, Eva, 1946-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom mojej práce je analýza spokojnosti pracovníkov v spoločnosti XY. V úvode sa zaoberám cieľom a predmetom práce, následne je spracovaná teória vysvetľujúca motiváciu, stimuláciu a pracovnú spokojnosť. V tretej kapitole je vyhodnotený výskum spokojnosti zamestnancov vykonaný v podniku XY. V náväznosti na zistené nedostatky sú navrhnuté riešenia, ktoré by mohli pomôcť zlepšiť súčasnú spoločnosti.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses