Public Relations v praxi malé a střední firmy - Schovánková, Jana (2010)
Diplomová práce na téma Public relations v praxi malé a střední firmy se zabývá analýzou PR aktivit v malé poradenské společnosti, působící v Praze. První kapitola práce je zaměřena na teoretické nastínění aktivit public relations. V kapitole jsou diskutovány jednotlivé formy PR a jejich využití v současnosti. Rovněž je zde zmíněno srovnání PR s běžnými prvky ATL komunikace. Druhá polovina práce se již věnuje dané poradenské společnosti. V práci jsou zmíněny konkrétní nástroje public relations v rámci společnosti a jejich návrhy na zlešení. Poslední kapitoly se zabývají analýzou efektivity nákladů na public relations, a to i v porovnání s outsourcingem PR agentury.