Public Relations v praxi malé a střední firmy - Schovánková, Jana; Mikeš, Jiří, 1942-; Lacko, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce na téma Public relations v praxi malé a střední firmy se zabývá analýzou PR aktivit v malé poradenské společnosti, působící v Praze. První kapitola práce je zaměřena na teoretické nastínění aktivit public relations. V kapitole jsou diskutovány jednotlivé formy PR a jejich využití v současnosti. Rovněž je zde zmíněno srovnání PR s běžnými prvky ATL komunikace. Druhá polovina práce se již věnuje dané poradenské společnosti. V práci jsou zmíněny konkrétní nástroje public relations v rámci společnosti a jejich návrhy na zlešení. Poslední kapitoly se zabývají analýzou efektivity nákladů na public relations, a to i v porovnání s outsourcingem PR agentury.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; public relations; diplomové práce; public relations; master's theses