Dopravní síť Pardubic, srovnání s Hradcem Králové - Dvořáková, Iva; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Popis a zhodnocení dopravní sítě města Pardubic ve všech odvětvích dopravy(letecká, vodní, železniční, silniční a cyklistická) a její srovnání se sítí Hradce Králové. Integrace obou dopravních systémů. Návrhy zlepšení dopravní infrastruktury a integrované dopravy. Optimalizace spojení hromadnou dopravou vybrané městské části s centrem.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; dopravní infrastruktura; městská hromadná doprava; diplomové práce; transport infrastructure; urban public transportation; master's theses