MHD Olomouc v kontextu IDSOK - Dostálová, Pavla; Mervart, Michal, 1977-; Píša, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce pojednává o městské hromadné dopravě v Olomouci. Teoretická část práce se zabývá osobní dopravou. Následuje popis území - Olomouckého kraje - včetně jeho dopravní infrastruktury a integrovaného dopravního systému IDSOK. Hlavní část práce se věnuje MHD v Olomouci, kde jsou řešeny vybrané problémy - jako komfort cestujících, dodržování jízdních řádů, celková komunikace s cestujícím a trasování linek - konkrétně zavedení tramvajové dopravy do jižních sídlišť a určení provozních nákladů autobusové a tramvajové dopravy na zajištění přepravy z jižních sídlišť Povel a Nové Sady do centra města.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; tramvaje; městská hromadná doprava; diplomové práce; trolley cars; urban public transportation; master's theses