Návrh systému hodnocení v příspěvkové organizaci - Ročňáková, Dagmar (2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného systému hodnocení pracovníků v centru sociálních služeb Domažlice. Výsledkem mé práce je návrh systému hodnocení včetně metodiky a formulářů hodnocení pro vybrané pracovní pozice.