Návrh systému hodnocení v příspěvkové organizaci - Ročňáková, Dagmar; Pauknerová, Daniela, 1970-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného systému hodnocení pracovníků v centru sociálních služeb Domažlice. Výsledkem mé práce je návrh systému hodnocení včetně metodiky a formulářů hodnocení pro vybrané pracovní pozice.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses