Kulturní standardy Indie a jejich projev v pracovním prostředí - Píšťková, Petra (2010)
Práce se zaměří na charakteristiku indické kultury a analýzu jejího vlivu na pracovní prostředí. V teoretické části bude stručně charakterizována Indie po stránce geografické, demografické, politické a bude popsáno její postavení v mezinárodním obchodě. V části praktické budou na základě zpracovaných dotazníků analyzovány samotné projevy indické kultury v pracovním prostředí a budou navržena doporučení pro práci v indickém prostředí a pro efektivní spolupráci s Indy.