Kulturní standardy Indie a jejich projev v pracovním prostředí - Píšťková, Petra; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zaměří na charakteristiku indické kultury a analýzu jejího vlivu na pracovní prostředí. V teoretické části bude stručně charakterizována Indie po stránce geografické, demografické, politické a bude popsáno její postavení v mezinárodním obchodě. V části praktické budou na základě zpracovaných dotazníků analyzovány samotné projevy indické kultury v pracovním prostředí a budou navržena doporučení pro práci v indickém prostředí a pro efektivní spolupráci s Indy.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; kultura; Indie; pracovní prostředí; diplomové práce; culture; India; work environment; master's theses