Měnový hedging s využitím finančních derivátů - Slavík, Tomáš; Dvořák, Petr, 1960-; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce "Měnový hedging s využitím finančních derivátů" podává ucelený přehled o zajišťovacím derivátovém vztahu na konkrétních reálných datech. Základem je celá životnost kontraktů, tedy od uzavření až po vypořádání. Práce zachycuje zajišťovací vztah s českou účetní legislativou a snaží se ukázat na možné slabiny a zlepšení stávajícího stavu.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses