Energetická bezpečnosť Slovenskej republiky - Chovanová, Andrea; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cieľ práce je analyzovať a vyhodnotiť súčasné možnosti zásobovania Slovenskej republiky energetickými surovinami a taktiež aj možnosti, ako sa Slovenská republika môže vyrovnať s tlakom na zásobovanie energetickými surovinami, ktoré nasledujúce desaťročia prinesú.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; suroviny; energetika; bakalářské práce; primary commodities; energy industries; bachelor's theses