Přepravní služby společnosti DHL se zaměřením na automobilový průmysl - Knappová, Jana; Novák, Radek, 1960-; Bouchal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce představuje společnost DHL jako hlavního poskytovatele logistických služeb pro automobilovou firmu Jaguar Land Rover. Zaměřuje se zejména na oblast plánování dopravy a management dodavatelů. Nejprve je analyzován vznik a obsah smlouvy uzavřené mezi oběma firmami. Další část se zaměřuje na specifika plánování mezinárodní dopravy a úlohu managementu dodavatelů. Součástí je i představení informačních systémů používaných pro účely plánování. Praktickou částí diplomové práce je identifikace konkrétních problémů a návrhy jejich řešení. Na závěr je zhodnocena úspěšnost firmy DHL jako logistického partnera firmy Jaguar Land Rover.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses