Rozbor firmy českého dopravce - Smolíková, Jaroslava; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce je zaměřena na silniční nákladní dopravu a na vliv hospodářské krize na dopravu. Teoretická část je zaměřena na silniční nákladní dopravu obecně, pozemní komunikace a mýtné v ČR, sdružení dopravců, mezinárodní smlouvy a na charakteristiku řízení silniční nákladní dopravy. Praktická část je věnována vybrané dopravní firmě a shrnutí dopadů hospodářské krize na tuto firmu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses