Mobbing - Kamzíková, Veronika (2010)
Bakalářská práce na téma Mobbing se zabývá problematikou negativních jevů na pracovišti, vymezením souvisejících pojmů, dále členěním mobbingu a charakteristikami typickými pro oběti i pachatele. V praktické části je proveden rozbor konkrétních případů s ohledem právě na zkoumání společných charakteristik tohoto nežádoucího jevu.